Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

betrouwbaarheid
continuïteit en
vernieuwing

Over Holland Diervoeders

Betrouwbaarheid, continuïteit en vernieuwing. Dit zijn de trefwoorden die onze onderneming goed omschrijven. En dit begint bij de inkoop en selectie van de grondstoffen en gaat door tot het moment waarop onze producten de winkel verlaten en terechtkomen bij tevreden consumenten.

  • Inkoop: Binnen Holland Diervoeders werken wij voor de sourcing van grondstoffen nauw samen met de handelsafdeling die onder de naam LenersanPoortman opereert. De naam LenersanPoortman is al ruim 200 jaar bekend binnen de handel in granen, zaden, peulvruchten, producten voor menselijke consumptie, diervoeders en bijproducten. Dankzij een fusie tussen verschillende bedrijven bezit LP sterke wortels in de internationale markt van de huisdiervoeding.
  • Productie en verpakking: onze fabriek beschikt over moderne productie- en opslagfaciliteiten voor de verwerking en reiniging van de grondstoffen, en voor de productie van diverse diervoeders. We zijn continu bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van onze faciliteiten om snel en flexibel te kunnen inspelen op de veranderende specifieke wensen en eisen van onze klanten. Een voorbeeld hiervan is het Kwaliteitszorgsysteem, dat onze unieke ongediertebestrijding (onder hoge druk) ondersteunt. Onze fabriek kan 100.000 ton eindproduct per jaar produceren.
  • Merk-, verkoop- en marketingdiensten: ons toegewijd team van marketing- en verkoopdeskundigen biedt maatoplossingen: van het ontwerpen van assortimenten, het samenstellen en assisteren bij verpakkingskeuzes voor private labels, tot uitgebreid categoriemanagement, schapindeling, en uiteraard merkmanagement.