Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

vastbesloten een
pioneer te blijven
binnen onze
branche

De merken van Holland Diervoeders

Holland Diervoeders produceert een breed scala aan voer voor kleine zoogdieren en vogels. Onze uitgebalanceerde portefeuille met eigen merken biedt oplossingen voor elk type consument en voor elke prijspositionering. Van top premium Sluis tot value-for-money Puik Original en de professionele speciaalvoeders van Teurlings: al onze expertise zit in onze producten. Holland Diervoeders is innovatief in haar activiteiten en vastbesloten een pionier binnen haar branche te blijven. Wij innoveren door middel van concepten.

Knowhow op het gebied van marketing en merkconcepten
We produceren producten voor onze eigen merken met mengsels voor vogels, duiven, knaagdieren, fretten, pluimvee en siervogels, zoals: eivoer, opfok- en conditievoer, verrijkte producten en winterproducten.

We voeren merken voor elk assortiment: Puik, Teurlings, Nature&Science, Voskes en Sluis.

Onze marketingspecialisten hebben diepgaande kennis van en zicht op de diervoedingsmarkt. Ze zijn constant bezig met het ontwikkelen, vernieuwen en positioneren van merkconcepten om de positie van Holland Diervoeders als toonaangevende en baanbrekende aanbieder van hoogwaardige producten binnen de branche te versterken.

We zijn trots op de gevestigde premium merken, die kenmerkend zijn voor onze expertise in de diervoedingssector. Tevens hebben we talloze andere merken in Europa helpen opbouwen.