Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

Inkoop
Productie
Marketing/Sales
Private labels

Onze diensten

Wij bieden u de volgende services:


1) Sourcing van grondstoffen
HollandDiervoeders werkt voor de sourcing van grondstoffen nauw samen met de handelsafdeling LenersanPoortman.
Lees meer

2) Productie
Onze fabriek beschikt over moderne productie- en opslagfaciliteiten voor de verwerking en reiniging van de grondstoffen, en voor de productie van diverse diervoeders. We zijn continu bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van onze faciliteiten om zo snel en flexibel te kunnen inspelen op de veranderende specifieke wensen en eisen van onze klanten.
Lees meer

3) Marketing&Sales
Merk-, verkoop- en marketingdiensten: ons toegewijd team van marketing- en verkoopdeskundigen biedt maatoplossingen: van het ontwerpen van assortimenten, het samenstellen en assisteren bij verpakkingskeuzes voor private labels, tot uitgebreid categoriemanagement, schapindeling en uiteraard merkmanagement.
Lees meer

4) Private labels (huismerken)
Om als onderneming, ook in economisch minder goede tijden, succesvol te zijn moet een bedrijf een sterke identiteit hebben. Het ontwikkelen van een eigen diervoedingsmerk onder private label is daarbij een goede strategische zet

We kunnen u private label-mogelijkheden aanbieden voor konijnen- en knaagdierenvoer en ook voor alle soorten vogelvoeders, duiven voeders en neerhofdierenvoeders. Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij het ontwikkelen van het juiste assortiment dat aansluit op uw merkpositionering en beoogde prijsstelling en gewenste verpakkingen.
Lees meer