Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

kennis van
producten en
markten

Handelsafdeling

HollandDiervoeders werkt voor de sourcing van grondstoffen nauw samen met de handelsafdeling LenersanPoortman.

LenersanPoortman
LenersanPoortman heeft een lange historie in de Agro Industrie.
Opgericht in 1803 als Lenersan & Co's Exporthandel N.V. handelde zij reeds in granen, zaden, groenten en producten voor humane consumptie. De latere partner Poortman werd in 1868 opgericht. in 1969 zijn Lenersan en Poortman gefuseerd.

LenersanPoortman is een voorraadhoudende importeur/distributeur/groothandel. Zij voert een breed assortiment met meer dan 200 producten. De Feed Desk levert zaden en granen voor vogelvoer, duivenvoer en knaagdierenvoer. De Food Desk levert producten voor menselijke consumptie, zoals boekweit, bakkerijzaden, bonen, linzen, peulvruchten, noten, gedroogde groenten, kruiden en specerijen.

Kennis van producten en markten
Het team van handelaren van LenersanPoortman bezit jarenlange ervaring op het gebied van de inkoop in origine, de handel in deze producten en het signaleren van trends in de grondstofmarkten.

Kwaliteit, flexibiliteit en Leverbetrouwbaarheid
LenersanPoortman betrekt haar grondstoffen wereldwijd van goedgekeurde (strategische) leveranciers.LenersanPoortman is gecertificeerd volgens HACCP, GMP (B1/B8) en SKAL Het aanhouden van voorraden betekent voor de klant aanvoerzekerheid en leverbetrouwbaarheid

Voor gedetailleerde informatie bezoek de website www.lenersanpoortman.com of contacteer:

LenersanPoortman
Vogelaarsweg 23
3313 LL Dordrecht
Nederland

E-mail: info@hollanddiervoeders.nl
Telefoon +31 78 622 0 622
Fax +31 78 622 0 604