Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

producten en
diensten MET EEN 
hoGE kwaliteit

Holland Diervoeders levert de volgende productiediensten:

Productie en verpakking:
Onze fabriek beschikt over moderne productie- en opslagfaciliteiten voor de verwerking en reiniging van de grondstoffen, en voor de productie van diverse diervoeders. We zijn continu bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van onze faciliteiten om snel en flexibel te kunnen inspelen op de veranderende specifieke wensen en eisen van onze klanten. Een voorbeeld hiervan is het Kwaliteitszorgsysteem, dat onze unieke ongediertebestrijding (onder hoge druk) ondersteunt. Onze fabriek kan 100.000 ton eindproduct per jaar produceren. De helft van de producten die we produceren wordt onder eigen merknamen verkocht, terwijl de andere helft wordt verhandeld als huismerk (private label).

  • We produceren producten voor eigen merken, voor huismerken en in neutrale verpakkingen.
  • We leveren mengvoeders voor vogels, duiven, knaagdieren, fretten, pluimvee en siervogels.
  • Enkele voorbeelden van onze producten: eivoer, opfok- en conditievoer, verrijkte producten en winterproducten, gemengde voeders voor konijnen,knaagdieren en vogels.

Kwaliteit
Holland Diervoeders levert haar klanten en leveranciers producten en diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Belangrijke factoren daarbij zijn productkwaliteit en proceskwaliteit.

Om onze kwaliteit te waarborgen, werken we met professionals die beschikken over uitgebreide ervaring in de inkoop van hoogwaardige ingrediënten, de productie, logistiek en de voedingsbehoefte van huisdieren.

Onze medewerkers worden ondersteund door een kwaliteitssysteem dat volgens de strengste Europese normen is goedgekeurd en gecertificeerd:
  • H.A.C.C.P. (Hazard Analysis and Critical Control Point) voor de productieactiviteiten
  • GMP (Good Manufacturing Practice) voor de wereldwijde handelsactiviteiten
  • Skal (Stichting Bio-Controle) voor de handel in en import van biologische/ecologische producten
  • Skal voor de behandeling van (biologische/ecologische) producten tegen ongedierte

Verlenging van de houdbaarheid van goederen door unieke (hogedruk-) behandeling
In de afgelopen 10 jaar heeft ons bedrijf een uniek proces ontwikkeld voor de ecologische en biologische bestrijding van ongedierte. Bij dit proces, een combinatie van CO² en hoge druk, worden geen pesticiden of andere ongewenste chemische componenten gebruikt.

De hogedrukbehandeling met CO² is een zeer goed alternatief voor de behandeling met chemische substanties zoals methylbromide, dat sinds 2005 in Europa verboden is. We kunnen bulkproducten behandelen maar ook verpakte producten en producten op pallets.

Binnen vier uur zijn de goederen ongediertevrij!

Vergeleken met de conventionele methoden die vaak zo'n 7 à 9 dagen duren, is dit een snelle en dus financieel aantrekkelijke methode voor onze klanten welke bovendien beter voor het milieu is.

Neem voor meer informatie contact op met:

E-mail: info@hollanddiervoeders.nl
Telefoon +31 78 622 0 622
Fax +31 78 622 0 604