Holland-diervoeders
LANGUAGE: Holland-diervoeders
Skip Navigation Links
Home
Over ons
Services
Producten
Vacatures
Contact
Skip Navigation Links

een breed pakket
verpakkings-
oplossingen

Private labels (huismerken)

Holland Diervoeders produceert niet alleen voer voor vogels, knaagdieren en konijnen, maar zorgt ook voor de verpakking. En omdat de verpakking uw boodschap uit moet dragen, helpen wij u die boodschap goed over te brengen. Wij bieden een breed pakket verpakkingsoplossingen, variërend van papieren zakken tot atmosferisch verpakte, gelamineerde verpakkingen in full color, al dan niet hersluitbaar met een zipper.

Private label: een strategische zet om uw positie te versterken
Om als onderneming succesvol te zijn, ook in economisch minder goed tijden, moet een bedrijf een sterke identiteit hebben. Het ontwikkelen van een eigen diervoedingsmerk onder private label is daarbij een goede strategische zet.

Binnen de retailactiviteiten op het gebied van snellopende consumentengoederen spelen private labels al vele jaren een rol. Ook in de diervoedingssector is het concept van het private label niet nieuw, maar er wordt niet altijd optimaal gebruik van gemaakt. Met het juiste assortiment huismerkproducten kan uw retailorganisatie zich niet alleen onderscheiden van de concurrentie, maar tegelijkertijd een signaal van vertrouwen afgegeven richting uw klanten. En daarmee zorgt u ervoor dat uw klanten vaker terugkomen.

Analyseer uw behoeften en profiteer van onze expertise op het gebied van private labels
Vertrouwen in private labels is gebaseerd op de juiste productmix van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Holland Diervoeders en LenersanPoortman zijn al sinds 1803 actief op het gebied van grondstoffen en voeding voor huisdieren. Omdat we onze grondstoffen zelf inkopen en over onze eigen productiefaciliteiten beschikken, kunnen we de voor uw eigen merk verlangde kwaliteit en uniekheid waarborgen.

We kunnen u private-label mogelijkheden aanbieden voor konijnen- en knaagdierenvoer en ook voor alle soorten vogelvoer. Met onze jarenlange ervaring helpen we u bij het ontwikkelen van het juiste assortiment dat aansluit op uw merkpositionering en beoogde prijsstelling.

Holland Diervoeders: voor uw eigen merk diervoeding
Neem gerust contact met ons op met al uw vragen of ideeën om uw eigen merk te versterken.
Als u uw marktpositie wilt versterken, zijn onze toegewijde teams uw perfecte partner.

Holland Diervoeders BV
Vogelaarsweg 23
3313 LL Dordrecht
Nederland

E-mail: info@hollanddiervoeders.nl
Telefoon +31 78 622 0 622
Fax +31 78 622 0 604